O fale sili ona lelei e faʻatau mo tamaiti ile 2022

E pei o le matagofie o le ola ai i se vaitau o tekinolosi e leai se totogi, o lena lava tekinolosi matagofie i nisi taimi e faigofie ai ona faʻaalu le aso atoa i totonu nai lo le fafo i le susulu o le la, e oʻo lava i aso sili ona manaia o le taumafanafana.

E toatele naua matua o le a masani i le tauiviga o le taumafai e faatalitonu tamaiti e tuu le matamata i le Bluey pe taaalo Among Us ae agai i fafo mo sina taimi puupuu o le ea fou.Ae o le mea e lelei ai, o loʻo i ai pea ni auala tuai e faʻasesē ai tamaiti i le fiafia i fafo (poʻo le pito i tua) toe, o se tasi o ia mea e ala i le teu faʻafaigaluega i totonu o se fale paʻu.

I luga o le faʻamalosia o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e fesoasoani e faʻaleleia mafaufauga ma fatufatuga o tamaiti, e fiafia lava tamaiti i le manatu o le fai o latou lava fale e faʻatutu i totonu - o lea ua matou aoina ai nisi o fale sili ona lelei e mafai ona faʻatau e tupe. e faia ai se Kerisimasi sili ona lelei, aso fanau, po o ni meaalofa.

Ia fa'afaigofie i lenei mamanu masani a le cubby.O le fafie ua togafitia e fai ai se fale ta'alo malosi, ma e fa'auma i le si'osi'omaga, vali e le susu ina ia tumau ma fa'asao i le tau.O le a fiafia tamaiti i faʻamatalaga e pei o faʻamalama e tuʻu ai le malamalama ma le ea i totonu, o se faitotoʻa faʻafefe mo le faigofie ona maua, ma e oʻo lava i sina alaasu laupapa.E faigofie le fa'apotopotoga ma o le pito i fafo o le laupapa e mafai ai le tele o fa'ata'ita'iga malie - vali ai so'o se lanu e te mana'o ai!
O se filifiliga malosi o lo'o i luga o le itu taugofie, o lenei pusi o le a maua pea le tele o mea malie.O lanu samasama, mumu ma le lanumeamata lanumeamata, tu'ufa'atasia ma mea malie e pei o se pusa meli, pupuni fa'amalama ma le faitoto'a suigi o le a fa'aosofia ai le tele o ta'aloga mafaufau mo tamaiti e tolu ma luga atu, ma e mafai ona e mautinoa o lo'o saogalemu mea uma fa'afetai i le mamanu palasitika toe fa'aaogaina e le oona.
Mo se mamanu faigofie tutusa ma sina uiga sili atu, o lenei fale lanumoana ma piniki o se leoleo.E leai ni tulimanu ma'ai ma e le susu, e tete'e i le UV ma e le o'ona vali, e saogalemu mo lau fanau ma fausia e tumau.O lo'o iai fa'amalama tetele ma se faitoto'a suigi e mafai ai ona e va'ava'ai atu i lau fanau laiti a'o latou ta'alo, ma e iai fo'i le uiga matagofie o pusa fa'ato'aga i fa'amalama e mafai ai e tamaiti ona toto a latou lava fugalaau!


Taimi meli: Mati-18-2022