Aisea e taugata tele ai oloa fafie?

O se fa'afitauli e maua i le pisinisi o meaafale o le tau o le tele o meaafale o le a fesuisuiai,
ae o le tau o meafale laupapa malo o le a na o le siitia ae le pa'ū.Aisea ua sili atu ai ona taugata le tau o meafale laupapa malo?

Mai le va'aiga a le falefaigaluega uma o meaafale, o le fesuiaiga o tau e tatau ona fa'atatau mo le to'atele, ma e matua moni lava lenei mea mo fale gaosimea e fai meaafale fafie.O mafuaʻaga e masani lava i vaega nei:

1. Ua si'itia le tau o fafie.Mo nisi mea lauiloa poʻo se mea e le masani ai, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le pulea ma le faʻaaogaina o atunuu e auina atu i fafo, ua siʻitia le tau o fafie.O le fua faatatau o mea mataʻutia i le tau faiga o meaafale laupapa mautu o loʻo maualuga pea, o lea e masani ai foi le faʻateleina o tau faʻatasi ma fafie.

2. O le si'itia o tau ua siitia ai le tau o tagata faigaluega.I le tele o atinaʻe meafale fale, e le maualuga le tele o masini gaosiga, ma o loʻo i ai pea le gaosiga o tusi lesona i se tulaga taua tele (aemaise lava pisinisi oloa fafie).Tu'u sa'o, o totogi o kamuta i nisi o atina'e ua fa'aluaina pe a fa'atusatusa i le 5 tausaga talu ai, ma o nei si'itia tau o tagata faigaluega o le a mautinoa lava e vaevaeina i tau o oloa.

3. A maeʻa ona faʻaleleia le puipuiga o le siosiomaga, o le faʻafaigaluegaina o meafaigaluega a pisinisi e faasolosolo malie lava ona faʻatupulaia.I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaleleia malie o tulaga o le puipuiga o le siosiomaga a le atunuʻu mo pisinisi gaosi oloa, o le tele o kamupani meafale ua faʻaopoopoina le tele o nofoaga faʻaleagaina.O kamupani meaafale laupapa mautu e sili atu ona sui i le teufaafaigaluegaina o le pefu, togafitiga o otaota ma isi nofoaga, ma o nei fale O le faʻafaigaluegaina o meafaigaluega e tele, ma o le faʻaititia o le tau ma le faʻaaogaina o tau o meafaigaluega o loʻo faʻaititia foi i le tau o oloa.


Taimi meli: Oke-13-2022